Název | Množství a jednotka |
---|---|
švestky | 2 kg |
cukr krupice | 450 g |
ocet | 2-3 lžíce |
rum | |
skořice | 1 lžička |
hřebíček mletý | 1/2 lžičky |
zázvor mletý | 1/4 lžičky |
citrónová šťáva | 2 lžíce |
Postup: Žloutky ušleháme - můžeme vařečkou nebo ve šlehači, postupně za stálého šlehání... zobrazit recept
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Trošku mléka (asi čtvrt hrnku) ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...